Post by keicrozininpfer on Feb 4, 2022 8:55:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећање ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Дакле, игрицу коју ћу дати 2, ево зашто је прво графика добра, па ћу дати 1 звездицу више, а када победите добијате само 200 новчића што значи да морате да победите 5 пута да бисте добили 1000, сада огласи дозвољавају да причамо о томе када притиснете плаи добијате оглас сваки пут када ваш тенк пуца, добијате оглас на крају рунде, добијате оглас огласи су фрустрирајући Знам да многе игре имају огласе, поштујем то, али оволико огласа мислим да су неки људи покварили телефон због умало сам сломио свој иПад, то је фрустрирајуће
Забавно, свиђа ми се. Постоје додаци да, али ажурирање да бисте добили своје тенкове? љубави тенкове звезде хвала вам
Забавно је, али сада има толико огласа да имам 2 огласа усред једне игре.
Мех
Talking Tom Candy Run АПК-1.6.2.377 Преузимање ...
Превише реклама, играње је намештено, досадно аф после 2 игре које су туторијалне, а затим тражи да га оцените
Забавна за убијање времена и забавна свеукупно, ово је најбоља игра за играње без приступа интернету
Веома забавна игра, али превише реклама
Најбоља тенк игра, али јој недостаје
рекламе брате свака битка има најмање 3 огласа. Учините нешто по том питању
То је веома забавна и занимљива игра и можете освојити гомилу различитих тенкова и/или метака
Ова игра је забавна и као да се можете борити против непријатељског тенка.
Most Popular Movies and TV Shows With Vojka Cordic - IMDb
волим игру, али рекламе... имају опцију где можете да платите за уклањање реклама, али пошто игра има тако мало садржаја није ни вредна тога.
Није лоша игрица за слободно време ил чекање у редовима
Delije's (Red Star fans) choreography on the game between Red Star and Panathinaikos B.C. caused harsh reaction from Croatia, where certain
Лепа је једноставна игра, АЛИ морате да гледате дугачке додатке за свако дугме које притиснете!
😁
Забавно је играти јер заправо имате циљ да купите више тенкова. Једини проблем који имам са овом игром су рекламе, добијам рекламе пре утакмице, У СРЕД ИГРЕ и после! Као да није баш забавно морати да пролазите кроз то када покушавате да се забавите, а 200 новчића по игри је премало за зараду, могао бих да добијем новац из шкриње, али то захтева гледање огласа, па чак и ако ја уради, никад не добијам новчиће, само добијам карте😒 Или повећај новчиће које зарадим по игри или смањи огласе
Ова игра је забавна, али има реклама сваке 2 милисекунде, постаје досадно
Ово би лако могла бити ф2п игра са 5 звездица. Али стални огласи су неодољиви. Схватам да су додаци потребни да би се обезбедила бесплатна игра. Али ово је једноставно превише. За 10 минута играња потрошићете најмање половину тога у рекламама без икакве опције осим куповине бесплатне верзије. Смањите мало додавања и ово је фантастична игра.
Welcome to the Tank Stars! The best battle tank game at your fingertips! Choose a weapon and make your guns target perfectly!
Не виде се контроле Не могу да видим контроле, поправи ту торбу
нисам могао да отворим
Заиста ми се свиђа ова игра, али има неких проблема. Преузео сам своју игру на нови уређај и вратио купљене ствари, али сам изгубио сав напредак. Сада је прошло 3 дана да чекам да се картице обнове да бих могао да набавим нове и да се не освеже. Чак пише да остаје 0 сати 0 минута 0 секунди до следећих доступних картица. ВТХ? Такође ми издаје исту награду за дневне мисије од пре 3 дана. Ова игра постаје лоша и непоуздана. Забавите се док можете, али ја не бих куповао ствари
Ова игра је супер али када удјем у борбу понеки пут се креса и када противнички тенк испали бомбу исто ми се креша
... igrati ove igrice za mobilni koristeći isti Android ili iOS uređaj. ... Tank Stars je taktička igra inspirisana Worms-om koja ima vrlo
Jun 26, 2021 - This Pin was discovered by Natalija❤♥ Rasta. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.
Имамо опцију да купимо уклоњене огласе и ја сам купио огласе за уклањање, АЛИ КОЈА РАЗЛИКА ТО НИШТА НЕ ЧИНИ, ЈЕР СЕ ОГЛАСИ ЈОШ ПОГЛЕДУ,,. УОПШТЕ НИЈЕ ЛЕПА, ДРУГА ОНДА ТА ОДЛИЧНА ИГРА АЛИ ОВАЈ ПРОБЛЕМ СА ДОДАВАЊЕМ ДА НАМ УОПШТЕ НЕ ЖЕЛИМО ДА ИГРАМО
Zvijezda milijardera i Shark Tank-a Kevin O'Leary kaže da region kripto ... Izvor: dailyhodl.com/2022/01/06/shark-tank-star-kevin-
Био је 5 звездица, али сада 1 звездица јер моје куповине и напредак не могу да се пренесу на мој нови уређај
Ово је веома добра игра, али 1 проблем је недоступан резервоар бундеве
Функционално је. Отприлике ту се завршава позитивно. Ова бесрамна пљачка франшизе Вормс је потпуно прожета рекламама и има храбрости да рекламира свој ВИП пакет од 7 УСД СЕДМИЧНО пре него што се туторијал заврши. Учини себи услугу и не мучи се. Постоје боље апликације које постижу исту премису, а да нису потпуно увредљиве.
Забавна игра, али далеко од много огласа
Забавна игра... превише реклама
Одлична игра, нажалост због реклама и рушења је скоро немогуће играти.
Волела сам ову игру, али ово последње ажурирање ме тера да поново купим све тенкове које сам раније купио. Зашто ажурирате нешто што не можете да поднесете😡
То је заиста забавна игра у којој се међусобно боре са онлајн играчима, то је заиста забавна игра
Ово је лепа игра. Ова игра и даље жели побољшање.
Да је било мање реклама, пуштао бих цео дан, толико ми се свиђа да бих чак и купио вашу компанију, иако бих то урадио ако је много новца
Превише присилних огласа. Не можете ништа да урадите, укључујући промену подешавања, а да не видите оглас.
Игра је добра Волим ову игру, али толико реклама ми се не свиђа један снимак један оглас, игра је узнемирујућа оооооооо, стижу јако глупи огласи